به گزارش اتاق ایران‌آنلاین، رئیس اتاق مشترک ایران و هند با تاکید بر اینکه حل مشکلات بانکی به افزایش میزان مبادلات. تجاری منجر خواهد شد گفت: اگرچه یوکو بانک از قدیم شریک تجاری ایران بوده و در دوره تحریم‌ها نیز همکاری خوبی با ما داشته.است اما ما گلایه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی از این بانک داریم. ابر چالش مبادلات بازرگانی ایران و هند

جمیلی با بیان اینکه روابط تجاری یک جاده دوطرفه است و خواسته‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های طرفین باید در آن محقق شود افزود: برای همکاری. نیاز به اعتماد بیشتر به‌هم داریم. طرف‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های تجاری ایران به یوکوبانک اعتماد کرده.و پول خود را نزد آن می‌گذارند و انتظار دارند این بانک در انتقال پول و همکاری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های مالی سرعت بیشتری داشته.باشد. 

وی بیان‌کرد: مشکل اصلی این است که چه فروشندگان هندی و چه صادرکنندگان ما به‌موقع پول خود را دریافت نمی‌کنند،. درحالی‌که ایران و هند تفاهم‌نامه استفاده از ریال-روپیه را امضا کرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اند. بهتر است اطمینان بیشتری به هم داشته.و استانداردهای بین‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌المللی را در زمینه تبادل پولی رعایت کنیم. ما از دو طرف ایرانی و هندی شکایت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌هایی به دلیل عدم‌ایفای تعهد مالی به‌موقع یوکوبانک داریم.

 جمیلی ادامه داد: این باعث بی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اعتمادی دو طرف شده.و بدقولی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ها به تولیدات و منابع تولیدکننده، صادرکننده.و واردکننده صدمه زده.است.  در ادامه سوما سانکارا پراساد مدیرعامل یوکو بانک هم با بیان اینکه این بانک نقش مهمی در بهبود تجارت دو کشور داشته.و تنها بانک هندی است که در تهران دفتر دارد بیان کرد: ما برای اجرای مکانیزم پرداخت ریالی-روپیه‌ای یک فرآیند ۱۰ ساله را تکمیل کرده.و به‌عنوان یک بانک تلاش کردیم مبادلات مالی دوطرف هرچه بیشتر تسریع شود. 

وی در توضیح دلایل تسویه دیرهنگام تعهدات مالی گفت:.اتفاقا جلسه مشابهی نیز چندی پیش در هند برگزار شد که صادرکنندگان هندی همین گلایه را داشتند. ریشه این تاخیر به کاهش خرید نفت هند از ایران بازمی‌گردد.

 

برای انتشار مشکلات صادرات و پیگیری برای حل

آنها، با ما در ارتباط باشید.

 

 

 

به شبکه های اجتماعی انجمن صادرکنندگان صنعتی معدنی و خدمات مهندسی بپیوندید.

گزارش نهایی شاخص قیمت کالاهای صادراتی سال ۱۳۹۹ گزارش نهایی شاخص قیمت کالاهای صادراتی سال ۱۳۹۹ تاثیر کاهش ارزش پول گزارش نهایی شاخص قیمت کالاهای صادراتی سال ۱۳۹۹