معاون فنی و اجرایی جهاد کشاورزی ساوه گفت: در آینده نزدیک کار صادرات تخم مرغ تولیدی این شهرستان که اخیرا متوقف شده بود با افزایش میزان تولید از سرگرفته می شود.

محمودرضا خلیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به برداشتن ممنوعیت صادرات تخم مرغ از ایران به کشورهای عراق، قطر و عمان، اظهار کرد: با وجود برطرف شدن موانع صادرات تخم مرغ و افزایش ظرفیت تولید به گونه‌ای برنامه‌ریزی شده است که بزودی صادرات این محصول تولیدی در ساوه رونق گیرد.

وی با اشاره به اینکه ساوه رتبه نخست تولید تخم مرغ استان مرکزی را به خود اختصاص داده است، گفت: ماهانه 300 تن تخم مرغ در این شهرستان تولید می‌شود.

خلیلی از فعالیت پنج واحد مرغداری تخم گذار در این شهرستان با ظرفیت 406 هزار و 500 قطعه مرغ خبر داد و افزود: بخش اعظمی از تولید تخم مرغ ساوه به مصرف بخش داخلی می‌رسد.

وی به نوسان تولید تخم مرغ طی ماه های اخیر در کشور اشاره کرد و علت آن را شیوع بیماری آنفلوانزای مرغی دانست و گفت: هم اکنون تولید تخم مرغ در کشور به وضعیت نرمال رسیده است و از ظرفیت صادراتی برخوردار است.

این مقام مسئول در جهادکشاورزی ساوه در ادامه ضمن قدردانی از همکاری تولیدکنندگان تخم مرغ در ساوه اظهار کرد: خوشبختانه این شهرستان با معضل جدی بیماری آنفلوانزای مرغی مواجه نشده و تولیدکنندگان ساوجی با تامین نیاز بازار مانع از افزایش بی رویه قیمت این کالا از طریق عرضه تولیدات خود به بازار و با مدیریت ستاد تنظیم بازار شدند.

وی با تاکید بر اینکه ساوه در حوزه تولید گوشت قرمز و سفید نیز رتبه برتر استان مرکزی را به خود اختصاص داده است، گفت: تسهیل در صادرات و ارائه مشوق‌های صادراتی و نیز تامین نقدینگی زمینه ساز رشد اقتصادی در تولیدات دام و طیور این شهرستان خواهد شد و بستر حضور در بازارهای جهانی را تثبیت خواهد کرد.

 

انجمن صادرکنندگان صنعتی ، معدنی و خدمات مهندسی

کانال تلگرامی : برای عضویت در کانال کلیک کنید

وب سایت:www.examie.org

تلفن :88832523

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *