رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه گفت: نگاه مثبت دولتمردان به تجارت با کشورهای همسایه می‌تواند منجر به حل مشکلات سیاسی و رفع موانع تجاری شود که برای توسعه روابط اقتصادی راهگشا است.

به گزارش انجمن صادرکنندگان صنعتی، مدنی و خدمات مهندسی به نقل از ایرنا، «مهرداد سعادت» با بیان اینکه ارزش. تجارت خارجی کشور افزایشی بوده.است، خاطرنشان کرد: نباید این ارقام فعالان اقتصادی را از حرکت صعودی باز دارد و. ما را شگفت‌زده کند، زیرا آمارهای پیشین تجاری با ترکیه بسیار بیشتر از تجارت فعلی است.افزایش ۱۴۱ درصدی صادرات

وی با بیان اینکه پیش از این رقم ۲۱ میلیارد دلار تجارت را با ترکیه ثبت کرده‌ایم،.تصریح کرد: ظرفیت افزایش چشمگیرتر با این کشور وجود دارد و در گام نخست می‌توانیم به ۱۵ میلیارد دلار دست پیدا کنیم.

افزایش ۱۴۱ درصدی صادرات

سعادت اظهار داشت: اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه اقدامات بسیاری ازجمله برگزاری همایش و نمایشگاه را انجام. داده‌اند که مورد استقبال نیز قرار گرفته.است؛ از سوی دیگر فضایی برای آشنایی ایرانیان ساکن ترکیه را نیز با تجار این کشور ایجاد کردیم.تا فرصت‌های سرمایه‌گذاری فراهم شود.

وی با بیان اینکه اتاق مشترک برنامه بسیاری در زمینه توسعه روابط تجاری در دستور کار دارد، تصریح کرد: فراهم کردن. زمینه برای آشنایی تجار دو کشور، تأثیراتی بسیاری برای فعالان اقتصادی داشته.است که سعی داریم آن‌ها را ادامه دهیم.

افزایش ۱۴۱ درصدی صادرات

رییس اتاق بازرگانی مشترک ایران و ترکیه گفت:.یکی از رسالت‌های دولت هموارسازی تجارت دو کشور با تمام قدرت است، زیرا سیاست‌ها بین دو کشور در بعضی موارد بر اقتصاد نیز تأثیر می‌گذارد.

وی با بیان اینکه فعالان اقتصادی نمی‌توانند در این بخش ورود پیدا کنند،.اظهار داشت: انتظار می‌رود دولت در مورد کشورهای همسایه به‌ویژه ترکیه دقیق و جدی رسیدگی به توسعه روابط رسیدگی کند.

سعادت با بیان اینکه ایران و ترکیه از کشورهای مهم منطقه محسوب می‌شوند، گفت: می‌توان از بازار دو کشور بازاری به. نفع ۱۶۰ میلیون نفر استفاده کرد؛ زیرا مجموعه جمعیت دو کشور عدد قابل‌توجهی است.

افزایش ۱۴۱ درصدی صادرات

وی با اشاره به واردات ۳۰۰ میلیارد دلاری ترکیه در سال ۲۰۲۱، تأکید کرد: ترکیه در همسایگی مزیت‌های فوق‌العاده‌ای. برای ایران دارد که با اقدامات دولت، بخش خصوصی می‌تواند در راستای منافع کشور برای آن گام بردارد.

سعادت تأکید کرد: امیدواریم مسائل دو کشور به‌سرعت رفع شود و دولتمردان با نگاه مثبت به این برنامه نگاه کنند.که بتوانیم فضایی برای توسعه روابط اقتصادی ایجاد کنیم.

به گزارش ایرنا، در سال ۱۴۰۰ صادرات ایران به ترکیه با ۶ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار، رشد ۱۴۱ درصدی را تجربه کرد و میزان واردات از این کشور با پنج میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رشد ۲۰ درصدی را به ثبت رساند.

 

برای انتشار مشکلات صادرات و پیگیری برای حل

آنها، با ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *