تشکل تخصصی صادرات

وزیر صنعت معدن و تجارت با تاکید بر اینکه روابط اقتصادی دو کشور ایران و پاکستان علاوه بر مبادله کالا باید در. حوزه سرمایه‌گذاری توسعه یابد از عملیاتی شدن موافق تجارت ترجیحی بین دو. کشور درآینده نزدیک خبر داد.تجارت آزاد بین ایران و پاکستان تا سه ماه آینده

به گزارش انجمن صادرکنندگان صنعتی، معدنی و خدمات مهندسی. به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، علیرضا پیمان پاک، معاون وزیر و‌ رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران، در نهمین نشست اجلاس کمیته .مشترک تجاری جمهوری اسلامی ایران و پاکستان ضمن خوشامدگویی، گزارشی از عملکرد تجارت میان ایران و پاکستان ارائه داد. تجارت آزاد بین ایران و پاکستان تا سه ماه آینده

در ادامه این نشست، سیدرضا فاطمی امین، وزیر صمت، با تاکید بر توافق دو کشور برای افزایش و توسعه مراودات تجاری گفت: دو کشور در مذاکرات .اولیه بر افزایش سطح روابط تجاری دو کشور به پنج میلیارد دلار در ۲ سال آینده به توافق. رسیده‌اند.
وزیر صنعت معدن و تجارت در خصوص توافقات دو کشور .در حوزه سرمایه‌گذاری تصریح کرد: .سعی داریم که این توافق تجاری صرفا مبادله کالا نباشد .و به سرمایه گذاری شرکت های ایرانی و پاکستانی در دو کشور منجر. شود.

تجارت آزاد بین ایران و پاکستان تا سه ماه آینده
وی در ادامه از سرعت روند توسعه روابط تجاری بین ایران و پاکستان طی ۲ ماه گذشته خبر داد. و افزود: در همین راستا تلاش می‌کنیم. روابط تجاری که در ماه گذشته سرعت گرفته .در ماه‌های آینده تداوم پیدا کند؛ به طوری که تا سه ماه آینده موانع. برای توسعه تجارت و روابط اقتصادی بین دو کشور برطرف شود.

طبق گفته فاطمی‌امین بر اساس مذاکرات. صورت گرفته، روابط اقتصادی شرکت‌های خصوصی ایران و پاکستان نیز .به زودی شکل می‌گیرد و دو مرکز با ماموریت رفع موانع اقتصادی .و تجاری و بین دو کشور تشکیل خواهد. شد.

انجمن صتدرکنندگان صنعتی معدنی و خدمات مهندسی

وزیر صمت همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با تاکید بر اینکه تجارت. بین دو کشور باید فراتر از تبادل دو جانبه کالا باشد. و به سمت سرمایه گذاری و همکاری های منطقه ای گسترش پیدا کند، گفت:. تا سه ماه آینده موافقت تجارت ترجیحی بین دو کشور را عملیاتی می‌کنیم .و ما این آمادگی را داریم تا با کشور دوست و برادر خود،. پاکستان روابط خود را گسترش دهیم.
وی در پایان خواستار افزایش روابط اقتصادی ایران .و پاکستان همپای روابط سیاسی مطلوب دو کشور شد.

خاطرنشان میسازد، عبدالرزاق داود، مشاور نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی و سرمایه‌گذاری. نیز در ادامه این نشست ضمن ابراز خرسندی از .حضور در این نشست، خواستار توسعه و پیشرفت روابط در همه حوزه‌های اقتصادی و استفاده. از مزایای تجارت ترجیحی بین دو کشور شد.

وی به دستور نخست‌وزیر پاکستان مبنی بر. توسعه تجارت منطقه‌ای به ویژه با جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و نسبت به تحقق توافقات انجام شده .ابراز امیدواری کرد و گفت: اقتصاد دو کشور مکمل یکدیگر هستند و باید برای تحقق .ظرفیت‌های موجود تلاش شود.

تجارت آزادئمبنلئنبلدیتند بین ایران و پاکستان تا سه ماه آینده

عبدالرزاق داود در ادامه گفت: .ضرورت دارد که روابط تجاری بین دو کشور از سمت تجارت کالا به سمت روابطی از قبیل روابط فرهنگی نیز .بسط یابد و امیدوارم آیندگان بدانند که نهمین کمیته مشترک تجاری جمهوری اسلامی ایران و جمهوری پاکستان آغازگر حل مسائل تجاری میان دو کشور بوده است.

مشاور نخست‌وزیر پاکستان در امور صنعت، بازرگانی، تولید و .سرمایه‌گذاری اظهار داشت: ما خواهان حمل و نقل آزاد کالا و گسترش تهاتر .و ایجاد بازارچه‌های مرزی بین ایران و پاکستان هستیم.

وی افزود:‌ همچنین خواهان استفاده از. مزایای تجارت ترجیحی بین دو کشور هستیم.

تجاستامنتبنسدنستذدتنیدایبن تا سه ماه آینده

عبدالرزاق داود اظهار داشت:‌ در سال ۲۰۱۶ نیز نشستی برگزار شد و. در آنجا خواهان توسعه روابط تجاری دو کشور تا ۵ میلیارد دلار بودیم،. اما این امر محقق نشد که امیدواریم بعد از این اجلاس به اهداف خود در این باره برسیم.

مشاور نخست‌وزیر پاکستان .در امور صنعت، بازرگانی، تولید و سرمایه‌گذاری گفت: ما به دستور نخست‌وزیر پاکستان در این اجلاس  حضور یافته‌ایم و هدف ما .توسعه تجارت منطقه‌ای به ویژه تجارت با ایران است.

عبدالرزاق داود با تأکید بر ظرفیت‌های. بالای دو کشور برای توسعه روابط تجاری اظهار داشت: اقتصاد دو کشور مکمل یکدیگر هستند و ما باید برای تحقق این. ظرفیت‌ها تلاش بیشتری داشته باشیم.

گفتنی است، نهمین نشست کمیته .مشترک تجاری جمهوری اسلامی ایران با پاکستان با هدف توسعه تجارت بین دو کشور برگزار شد که در آن موضوعات بانکی، گمرکی، .حمل و نقل، بازارچه، تبادل کالا و قرنطینه در کارگروه‌های تخصصی مورد. بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *