تغییر در نحوه ثبت سفارش برخی کالاها

نایب رییس اتاق مشترک ایران و روسیه معتقد است در صورتیکه ایران بتواند در یک مدت زمان کوتاه طوری برنامه‌ریزی کند که از فرصت بازار اوراسیا بهره‌مند شود، می‌توان به زمینه قابل توجه پیش‌ روی بازرگانان ایرانی فکر کرد.

سیده فاطمه مقیمی اظهار کرد:

بازار اوراسیا از نظر اهمیت و بزرگی یکی از مهمترین بازارهایی است که بازرگانان ایرانی می‌توانند برای آن برنامه‌ریزی کنند.

قرار گرفتن کشورهایی همچون روسیه، قزاقستان و افغانستان در این منطقه شرایطی را به وجود آورده که در صورت پیگیری دقیق و اصولی می‌تواند شرایط را برای صادراتی قابل توجه به این منطقه فراهم کند.

وی با اشاره به لزوم الحاق هرچه سریع‌تر ایران به پیمان اوراسیا، توضیح داد:

در صورتیکه ما وارد این بازار شویم توسعه تجاری، دسترسی به بازارهای جدید، درآمدزایی و ارزآوری برای کشور و همچنین توسعه نفوذ کالاهای ایرانی جزو مواردی خواهد بود که می‌توان به آن دسترسی داشت اما در صورت تعلل و از دست دادن این فرصت، کشور بازاری مهم را از دست می‌دهد.

نایب رییس اتاق مشترک ایران و روسیه در پاسخ به این سوال که اتاق بازرگانی و اتاق مشترک با کشورهای این منطقه تا چه میزان شرایط ورود به این بازارها را بررسی کرده‌اند، اظهار کرد:

خوشبختانه در ماه‌های گذشته بررسی‌های خوبی صورت گرفته و شناخت ابتدایی لازم برای حضور تاثیرگذار در این بازارها انجام شده است.

از این‌رو در صورتی که ساختارهای لازم ایجاد شود می‌توان به فرصت اوراسیا به عنوان یک ظرفیت جدی اقتصادی نگاه کرد.

مقیمی خاطرنشان کرد:

در شرایط فعلی به دست آوردن بازارهای جدید برای صادرکنندگان ایرانی یک مساله‌ مهم و حیاتی به شمار می‌رود و در این شرایط کشورهایی که امکان سرمایه‌گذاری و حضور در آنها وجود دارد فرصت‌هایی هستند که نباید آنها را از دست داد.

در این فضا کشورهای اوراسیا با توجه به ظرفیت قابل توجه و امکانی که برای توسعه بازارهای جدید دارند یکی از مهمترین تصاویر پیش‌روی اقتصاد ایران به‌شمار می‌روند.

در جلسه اخیری که با حضور اعضای هیات رییسه اتاق مشترک ایران و روسیه برگزار شد، از کتاب مجموع قوانین و مقررات تجاری اوراسیا که به فعالان اقتصادی ایران کمک می‌کند تا نسبت به این بازار آشنایی بیشتری داشته باشند رونمایی شد.

در این نشست اعضای حاضر بر لزوم اقدام هرچه سریع‌تر دولت در الحاق ایران به پیمان اوراسیا تاکید کردند و پیوستن کشور به این پیمان مهم اقتصادی را مقدمه‌ای لازم برای دستیابی به این بازار مهم تلقی کردند.

ایران در طول سال‌های گذشته همکاری‌های اقتصادی قابل توجه و صادرات کالاهای جدید به کشورهایی همچون روسیه و افغانستان داشته که جزیی از این منطقه اقتصادی مهم به‌شمار می‌روند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *