تشکل تخصصی صادرات

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: ۵۰۰ میلیون دلار در سال حجم صادرات و ترانزیت سیستان و بلوچستان به افغانستان، پاکستان و سایر کشورهای حوزه خلیج فارس است.

‌نادر میرشکار در جلسه توسعه صادرات غیرنفتی استان افزود: در تلاش هستیم تا این میزان حجم صادرات و ترانزیت را در سیستان و بلوچستان افزایش دهیم.

رئیس سازمان صنعت و معدن استان در ادامه بیان کرد: برای توسعه صادرات استان برنامه ریزی هایی تدوین و صادرات ۶۶۴ هزار میلیارد دلار کالا از استان، سامان‌دهی ظرفیت های صادراتی استان، برگزاری ۱۰ میز خدماتی کشوری و استانی برنامه ریزی شده است، در کنار آن توسعه صادرات خرمای استان، صادرات شیلات، کشاورزی هدف گذاری شده است.

میرشکار بیان کرد: برای توسعه صادرات زیرساخت هایی در استان نیاز است که متاسفانه از آن بی بهره هستیم، در حالی که این منطقه جایگاه صادراتی بالایی دارد، با توجه به این جایگاه سال گذشته سه میلیارد دلار صادرات از مبادی استان انجام شد و ظرفیت صادرات امسال بیش از این مقدار است.

وی افزود: بازارچه‌های مرزی استان یک فرصت مهم برای منطقه محسوب می‌شود که در کنار آن استفاده مناسب از ظرفیت‌های پیله ورها، بازارچه‌ها، مناطق آزاد و گمرکات استان می‌تواند فرصتی مهم شناخته شود و برای بهره مناسب از این ظرفیت‌ها در کشور برنامه‌ای کلان برای پشتیبانی از شرکت‌های غیرنفتی و مدیریت صادرات هدف گذاری شده است.

رئیس سازمان صنعت و معدن استان در ادامه تصریح کرد: با توجه به شرایط استان یکی از مهم ترین فاکتورها در رونق منطقه استفاده از خدمات ترانزیت و صادرات است که می‌تواند برای بهره مندی از آن برنامه ریزی مدونی داشت، چرا که هزینه چندانی ندارد اما در مقابل ارزش افزوده بالایی دارد.

وی گفت: در حوزه تولیدات منطقه‌ای، استان در صادرات خرما مزیت‌های زیادی دارد و در تولید فرش و شیلات نیز از ظرفیت‌های بسیاری برخودار است، بنابراین باید ظرفیت‌های صادراتی استان شناسایی شود و برای رونق آن اقدام‌های لازم را انجام داد اما این مهم در صورتی محقق می‌شود که برندسازی محصولات داخلی انجام شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *